6.4.12

Linda bruker farger hun ikke kler, del 2

Jeg har fortsatt lyst på gult. Så nok en gang: Man tager en farge man nesten kler (i dette tilfellet petroleumsblågrøntaktig), og tilsetter en liten dæsj gult. I dette tilfellet knapper. Og klokke, for så vidt.

Ekstremt dårlig-bilde-dag. I dag også.

Det har drøyd litt med denne delen av serien, jeg har nemlig lett og lett etter de perfekte knappene. De første jeg kjøpte, var for grønne, de andre var for orange. Til slutt skjønte jeg at jeg tenkte på et stoff  jeg har, når jeg så for meg knappene - og det er både litt for grønt og litt for orange.


Så da ble det selvtrukkede knapper i nevnte stoff. Veldig vanskelig å ta skikkelige bilder i dag, tydeligvis, men det er altså grønne striper, to forskjellige gulfarger og litt hvitt på disse knappene.


Det er mulig jeg kommer til å føle meg litt klovn. Dette er ganske langt utenfor mitt vanlige komfortområde, så vi får se. Jeg skal i hvert fall ta på meg jakka i dag, så kanskje jeg har sluttet å føle meg selvlysende før kvelden. Jeg liker den jo egentlig...


Selve jakka kan du for øvrig lese mer om her.

Og ellers?
Ellers er dahlia(georgine)røttene i jorda, og det må være ny personlig bestenotering. Så nå står de i potter i drivhuset, og jeg krysser fingrene for at det ikke blir hardfrost etter at de har stukket hodet opp av jorda. Og jeg har lønnlig håp om blomstring før august, for en gangs skyld.

Det starter med Ludde på armen...

Agurkene har jeg sådd aaaalt for tidlig (vet ikke riktig hva jeg tenkte på, jeg vet egentlig bedre), så de er pottet om og plassert i stuevinduet sammen med ompottet paprika. Tomatene er også priklet, med de står i kjelleren.

...og så ender det med at rytteren sover og hesten tvinner tomler.

Så selv om det er surt og kaldt og kanskje blir snø igjen - det er ikke lenge til det blir vår på alvor!

Håper du har en fin påskehelg - i kveld er det Lewis på nrk! Det er krim etter mitt ME-hjerte. Veldig lite skyting å skvette av, og veldig lite løping og skummel musikk å få hjertebank av. Ikke tenker de fortere enn at jeg klarer å følge med, heller. Sånt kan vi like.

Husker ikke om jeg har sagt det før, men i alle fulle fall: GOD PÅSKE! 

7 comments:

Sisselshverdag said...

Jakka var flott synes nå jeg :D
Og det er vel diverse knoller som skulle vært i jorda her også, tror du virkelig jeg kan sette dem i drivhuset alt ?? Skeptisk :D:D

Ha en flott påske videre, sjåast snart :D

Linda Aasan said...

Knollene klarer seg fint gjennom noen kuldegrader så lenge jorda ikke fryser. Men blir det streng kulde etter at bladene har kommet opp, må man fram med fiberduken...

Anonymous said...

Knall fin jakke ja Linda og morsomt med farget knapper.
Det lille jeg har sådd har jeg stående inne til det blir litt mere stabilt vær.
Har du evt erfaring med å dele tomater og putte de i potte? Glemte vist at jeg har lovet en nevø å prøve paprika,det må gjøres i dag. Kan vel bruke frøene som er inni paprikan vil jeg tro.
God påske til dere alle på 2 og 4 bein : )

Klem SisselK.B.

BodilE said...

Synes det gule spritet opp jakken på en fin måte! Jeg er litt som deg der, gul er ikke min beste farge men den er fin i små mengder!
Jeg har også gledet meg til Lewis, krimen som begynte på mandag ble for mørk, dyster og skummel syntes jeg!
En riktig god påske til deg også! :)

Sassas mamma said...

Jeg synes jakka var kjempekul, og den satt veldig fint på deg. Knappene passa knallbra, håper du klarer å venne til dem :)

Rebekka said...

Så kul jakka var. Synes det gjorde susen med litt knæsje farger på knappene....Og så passet de jo til årstiden :o))))
Håper due får en strålende flott påske :o)

Helle said...

jeg syntes kombinasjonen av gult og petrol fungerer godt, selv om det kanskje er litt utenfor din komfort-sone. :)Fra bloggen fargene forteller kan jeg hente følgende informasjon om gult:

Gult er også en urolig farge, men i motsetning til oransje, er den en mental farge. Den ber deg ikke om å starte fysisk aktivitet, men heller bruke dine mentale egenskaper. Mange blir glad av gult, og forbinder den med sol og vår.
Men gult er ingen god farge hvis du har mye hodepine, og den er ikke riktig å ta med seg inn i soverommet dersom du har søvnproblemer.

Da håper jeg at fargen gjør deg glad?

Fortsatt god påske (den bringer i alle fall med seg gult..)