11.4.12

Innehals til hjemmebruk - andre forsøk

Og dette lover bedre!


Det forrige forsøket har blitt bare slakkere og slakkere, og vrangborden oppe vrenger seg mer og mer utover, så den er avskrevet, i hvert fall som hjemmehals. Skal prøve å vaske og blokke den, men den blir uansett videre enn jeg ønsket meg.


Men denne! Denne ser lovende ut.


Med fasong som et lite sjal, men uten ender og knuter og mange lag med stoff som gjør det for varmt og er i veien.


Kan brukes både brettet opp og brettet litt ned, så den ikke blir for stram og varm i halsen. Jeg ønsket meg jo varme først og fremst over brystet, og da passer den jo ütmerkt!

Blokket dobbelt.

Mønsteret heter Zuzu's Petals, og er skrevet for to forskjellige garntykkelser, sportweight og aran. Jeg har brukt Evilla forgarn, og det er enda tykkere, så jeg droppet en repetisjon av mønsteret på hver side av spissen. Mønsteret lar seg lett tilpasse forskjellige garntykkelser, og jeg spekulerer allerede på en versjon i lacegarn...

Og ellers?
Tusen takk for mange hyggelige kommentarer på jakka i forrige innlegg! Det er alltid morsomt at andre også liker det man selv er fornøyd med - det er jo ikke alltid man har helt distansen til å se selv hvor bra det er, det man har svettet over i mange timer.

Sukk. Så kjedelig med snø!

Ellers er jeg på bedringens vei etter helgens svenskeutskeielser, og det er jeg også godt fornøyd med. Så fornøyd at jeg vurderer å bruke opp alt overskuddet jeg har på en tur til Stoff og Stil i ettermiddag.

Men hva er dette?

Strengt tatt trenger jeg både kreftene og pengene mine til hagemesse i helga, men en tur til Stoff og Stil har stått på ønskelista veldig, veldig lenge. Kjøpe kan jeg jo gjøre senere, på nett, men det er en del jeg trenger å kjenne (og lese lappene) på før jeg tør å kjøpe. Og det er sabla klønete å komme seg dit med buss.

Fjærlekedings fra Sverige!

Vel, jeg venter til etter lunsj med å bestemme meg helt sikkert, men jeg har kommet helskinnet fra en dusj og  denne bloggposten så langt i dag, så det ser ikke umulig ut.

Kom her din unnvikende dings!

Ellers har det snødd og regnet og snødd og regnet, og hagen er glad og kattene er sure fordi det er VÅTT. Jeg er både litt glad og litt sur. Vi bor jo i Norge, tross alt, og det pleier å være vær her.

Tok deg!

Nei, nå er det straks tid for lunsj! Håper hverdagen ikke kom alt for brått på etter påskeferien, og ha en fin onsdag alle sammen!

6 comments:

Cathrines puslerier said...

Så produktiv du er! Og en tur til Stoff og Stil...det er nesten litt "innkommende" energi det ;O)
Jeg skulle nesten ønske pusene mine holdt seg litt mer inne i dette været... Når jeg stod opp i dag lå det masse leire klumper i stua.... Potespor overalt...

Ulla-Bella said...

Nydelig hals, og artige kattebilder:)

Quiltefia said...

Hei!! Denne halsen var finere enn den forrige!! Den var fristende!! :-) AnneK:-)

Strikketine said...

Denne halsen var kjempefin! Siden jeg har vært "borteboende" en stund må jeg spørre; hvor er nærmeste stoff og stil i forhold til Nannestad nå? Jeg har hørt om den i Drammen, men det er jo langt..!!

Linda Aasan said...

Takk! Stoff og stil åpnet i Oslo for et år eller to siden, på Alna, ikke langt fra IKEA på Furuset. Så det er på riktig side av byen :)

trinemamma said...

Halsen er jo bare helt nydelig :-)