16.11.12

Messeproduksjon

I kveld har vi rigget stand til helgas julemesse på Heimskringla i Nannestad. Snille Sissel og Randi tar med tingene mine på stand, så jeg kan dra til Fetsund og flette kurver i stedet.

Standen er klar!

Nå har jeg ikke spesielt mye julete i sortimentet, så det ble en liten spurt med juleting og julegaveting og vinterting denne uka.

Øredobber i lange baner, både julete og julegavete:Pilejuletrær med bling til dekorasjoner og sånt:Vottevarmere, fylt med ris:


Forrige uke flettet jeg tre kurver. De skulle liksom egentlig bli bestillinger jeg har etter forrige messe, men det var det bare en av dem som ville. Den ene ble for stor og den andre ble høy (og skakk). Den skakke har jeg tatt i bruk selv, men den store får bli med på messe.
Ellers har jeg med restene fra Salig blanding - fuglematere, fuglehus, kurver i pil, peddig og ståltråd, små punger og vevde og strikkede skjerf og sjal. Så får vi se hvor mye jeg får hjem igjen på søndag!


Velfylt stand med variert utvalg!

Og ellers?

Ellers gleder jeg meg til å flette i helga, sammen med tre fine flettedamer jeg går på Kurvmagerskolen med. Både mannen og jeg røyk på noe influensaaktige saker her tidligere i uka, så alle fletteplanene denne uka har gått i vasken. Nå er formen noenlunde så pass at det er forsvarlig å flette to dager på rad, håper jeg, så da kanskje det omsider blir bestillingskurver av all pila jeg optimistisk la i vann før kroppen knelte på søndag.

- Min plass, din plass. Er'e så nøye'a? Du hadde gått.  Nå er det jeg som bruker den. 

Og ut over å komme meg etter influensa (dvs. strikke og lese) og lage alt på bildene over, har jeg ikke rukket stort denne uka. Jeg strikker på alt for mange julegaver samtidig, og et par nye ting til meg selv.

Mikro og Caruso monser foran ovnen, digre dyra de er. 

Men nå er det så inderlig natta på denne frua - ha en fortreffelig helg, alle sammen!

3 comments:

BodilE said...

Her var det utrolig mye fint! Jeg blir stadig overveldet over hvor mye du klarer å lage, og hvor dyktig du er i alt du gjør, dette til tross for at du har en sykdom som begrenser.
Fine monser også, de er sånn at man får lyst til å koser magen på dem når de ligger sånn, men de fleste katter er egentlig ikke glad i å kose magen, sjøl om magene er som skapt for å koses med! En riktig god helg til deg også :)

Vibekes lille ullne said...

Så utrolig mye flott du har produsert! Spennende med julemesse, lykke til med både det og flettehelg! :)

Helle said...

Så utrolig MYE du har fått laget. Fine ting du har laget også. Det hadde vært morsomt om alt fant seg nye hjem. lykke til med fletting i helgen.