14.10.12

Salig blanding

Da har jeg gjort min første markedserfaring, og det har vært slitsomt, morsomt og innbringende! Salig blanding gikk av stabelen i går, og det kom masse folk!

Standen vår rett før åpning. Vi var tre stykker som delte to plasser, og det ble FULLT. 

Vi er jo bare et bittelite lokalt marked, så vi var veldig fornøyde med stappfullt hus den første drøye timen, og jevnt med folk resten av dagen.

Dette bildet er tatt halv elleve, og fullere ble det!

Nye erfaringer gir ny kunnskap, og vi har nok lært en del om både hvordan standen skal bygges opp og hvordan varene bør presenteres. Blant annet har jeg en del små ting, og de burde jeg vist fram på en annen måte. Men alt i alt syntes vi at vi fikk mye ut av plassen som var til rådighet, selv om det ble trangt i perioder. Flere bilder fra standen vår finner du på Facebooksida til Krukka.

EDIT: Da er bloggen til Krukka oppe og går også, og der finner du flere standbilder, blant annet av Randi sine flotte kjoler og smykker!

Kurver og fuglematere.

Omsetningen er jeg også godt fornøyd med. Jeg solgte færre fuglematere enn jeg hadde regnet med, men jeg solgte de to små kurvene og fikk bestilling på to til pluss en brødkurv. Og det var over all forventning! I tillegg var det hyggelige mennesker som både stilte ut og besøkte, så noen nyttige kontakter tror jeg også det ble.

Rett før det braker løs. Standen i forkant er Tina Ballerina sin -
sjekk eplabutikken hennes, hun har mye fint!

Jeg er faktisk så fornøyd at jeg hiver meg med på neste markedsmulighet også - julemarkedet hos det lokale husflidslaget på Heimskringla i Nannestad. Det er 17.-18. november, og jeg kan dessverre ikke stå selv, siden jeg fletter kurver med kursvenner den helga. Men Krukka, som jeg delte stand med i går, tar med tingene mine - snille damen.


Og siden jeg plutselig er i gang med bestillinger og nettverksbygging og sånt, har jeg lagd en Facebookside for Huset i midten. Der kommer det forhåpentligvis mer underveisbilder og korte oppdateringer, så hvis du vil ha "live" oppdateringer fra Huset i midten: løp og lik! Bloggen kommer til å fortsette som før, med ferdige ting og katter og litt privat. Eplabutikk kommer det også snart, visittkort har jeg, med matchende blogg og merkelapper og greier. Leker jo ikke butikk!

Og ellers?

I dag sitter jeg stille. Fire timer rigging på fredag og omtrent åtte timer på beina i går gjør på ingen måte underverker for kroppen, selv om humøret er upåklagelig.

Mikro holder vevkrakken varm for mor.

Målet for uka er å rydde stue/arbeidskrok og å få en renning på nyveven og kanskje på Småen. Mulig det også er i overkant ambisiøst - dette var årets tredje (minst) store påkjenning, og nå er det på høy tid å sitte stille en stund. Nå skal jeg ingenting før om to uker - da er det møte om materialbruk i Nettverk vev (som ikke har noen nettside?), og det blir morsomt, og forhåpentligvis ikke så slitsomt.

Her kan nemlig lange monser strekke seg goooodt ut!

Men nå trenger jeg lunsj - håper du også har hatt en morsom helg!

6 comments:

krukka said...

For en da vi hadde i går!! Kroppen tror jeg egentlig ønsker å være katt i dag og bare strekkkkkke seg laaaangt ut ;)
Herlige bilder, dette var ikke siste gangen!

Benedicte said...

*liker* :-)

God søndag!

Vibekes lille ullne said...

Så moro med vellykka markedsdag og sikkert fint å få solgt litt når du er så produktiv! Det må være en fin måte å få positiv tilbakemelding på det du lager, et skikkelig kick! :)

Krysser fingre for en god uke! :)

BodilE said...

Gratulerer med vel gjennomført marked og ny fin blogg :) Her ser det ut til at det er spennende ting i vente! *forter meg opp og "liker" deg på face* :)

Helle said...

Gratulerer med godt salg og ny blogg og butikk. Det er vanskelig å skulle gjøre alt rett første gangen, men som du sier man lærer jo og kan forbedre til neste gang. Så dette kommer til å bli veldig bra. Bare vent. :)

Mayen said...

Så flott stand dere hadde ;o) Heldigvis ser vi ikke "småfeilene" du har lært av, men del gjerne tanker rundt det å få en fin stand/et innbydende bord ;o) Skulle ønske jeg skulle på en messe der vi fikk rigge dagen før, men de som jeg skal delta på i år er av den typen der man setter opp samme dag som messen foregår, og gjerne med noen over ivrige kunder som skal prate før messen starter offisiellt.. Men artig er det alltid! Ha en fin uke, pusen er den som gjør alt rett idag!