17.10.12

Resten - litt av hvert

I all hurlumheien før markedet på lørdag glemte jeg visst helt å vise fram de siste tingene som ble ferdige. Så her er det litt til.

Skjerfene i Evilla ble ferdige, men ikke solgt. Disse blir med på marked på Heimskringla 17.-18. november, og havner nok på Epla også.


Jeg ble egentlig godt fornøyd med disse. Passe stive til manneskjerf, og ingen synlige vevfeil. Kantene kunne alltids vært bedre, men de er helt ok.

Og så rakk jeg å lage noen mer vellykkede punger. Den grønne er solgt, de to andre (og forhåpentligvis flere) kommer på marked og Epla.


Disse var morsomme og nokså raske å sy, når jeg bare droppet å bruke papirsnor og å klemme sammen ramma. Så jeg har bestilt flere rammer, og planlegger flere i samme stoffene, og kanskje andre også.

Litt loffersløyd ble det også tid til, en del kroker og et fruktfat. Det ble heller ikke solgt, og får "lide" samme skjebne som resten av "varelageret" - markeder og Epla.


Selv om det hadde vært morsomt å selge ut alt man har, er jeg glad det er noe igjen av lageret - det hadde vært slitsomt å skulle begynne å fylle opp igjen nå! Men fylle på, det skal jeg gjøre.

Og ellers?

Ellers sitter jeg fortsatt nokså stille. Og strikker pusete bomsegenser (ikke dorthe, men Redy) med pus på magen mens jeg leser. Og venter på pakker! Jeg har bestilt en del materialer og utstyr til trådarbeider - smykker og sånt - og gleder meg til å utvide loffersløydrepertoaret mitt. Neste uke blir det forhåpentligvis tur til Skovstuen pil - jeg trenger pil til bestillinger og til å flette mer til julemarkedene. Morsomt!

Pus, pusegenser og bok på pcen. Livet er helt ålreit.

Planen for resten av dagen er å tre en skjerfrenning i sveipeskje, og kanskje gå ned på posten igjen og hente pakka som ikke var der enda i stad. Ellers blir det å fortsette med det samme - strikketøy, pus og bok. Og å lage mat til å fylle en heller slunken fryser, siden jeg har brukt opp nesten all "ferdigmaten" min i uka som gikk.

- Du kan ikke se meg!

Håper uka farer pent med deg!

4 comments:

krukka said...

Nydelige puser, tror jeg ønsker meg sånn...

Vibekes lille ullne said...

Du er jo blitt rene fabrikken! Imponert over produktiviteten og variasjonen i teknikker du behersker. Fin genser også, ville nok også strikket den framfor Dorthe, hvis jeg skulle ha den selv. Her går det fortsatt mest i strikk, julegaveproduksjonen er påbegynt så vidt det er.

Ha en fortsatt fin uke! :)

BodilE said...

Ved inngangen til bruktbutikken henger en lapp hvor det står: ubrukt vevstol 500 kroner. Står på lageret. Jeg blir så fristet til å kjøpe den når jeg ser alt det fine du lager!

Linda Aasan said...

Oj, det synes du jeg skal :) Ellers kan vi kjøpe den... Hvilken bruktbutikk?