3.2.12

... og alt hun har å gjøre!

Itt'no' nytt og ferdig herfra i dag. Men mye nytt og ikke ferdig... Et forskrekkelig anfall av startisme her forrige dagen resulterte i denne utsikten fra godstolen:


Hmm.

Så jeg ryddet bort alle garnnøstene som ikke skulle bli noe akkurat nå likevel, alle pinnene som ikke passet, puttet alle prosjektene i hver sin bag, og endte opp med dette:


Ikke så veldig mye bedre. Så det er bare en ting å gjøre: Strikke. Strikke som en vind.

Og ellers?
Ellers har jeg glemt å fortelle at den nye stolen åkte tilbake til butikken dagen etter. Det var ett eller annet med fasongen på setet som passet veldig dårlig til fasongen på baken min, så etter et par timer hadde jeg vondt i overalt. Og jeg som pleier å ha vondt i nesten ikkenosted.

Men det gjør meg jo enda mer skeptisk til å kjøpe ny stol, hvis jeg ikke oppdager at den ikke passer før etter et par timer! Får ta med meg strikketøyet og slå meg ned i butikken en stund... Uansett - jakten fortsetter! Og nå er det snart loppemarkedsesong igjen, da er ikke innsatsen så høy hvis stolen skulle vise seg å ikke passe.

Men kameraet kom i dag! Jeg rakk så vidt hjem fra handletur før siste rest av dagslys forsvant, og fikk testet litegrann. Ikke heeeelt komf med autofokusen enda, så her må det trenes! Men jeg liker størrelsen og følelsen av det så langt. Noen veske som passer er det visst vanskelig å finne, så det tror jeg kanskje at jeg må lage selv.

Noen få bilder der fokusen traff omtrent der den skulle:

Bildene er redigert litt for farge og lys. Ikke den store forskjellen fra det gamle kameraet så langt, kanskje, men jeg ser potensialet!

Også må jeg si masse takk for hyggelige kommentarer! Nye fjes og greier! Og beklage at jeg ikke er så veldig flink til å kommentere tilbake på bloggene deres... Men jeg leser dem, altså, og har funnet flere nye, fine som har fått plass i Google Reader'en min de siste ukene.

Men nå er det hælja. I morgen håper vi på første sesong av Sherlock i posten, så blir det "familiekveld" med biffmiddag foran tven. I kveld sitter vi i hvert vårt rom og gjør akkurat det vi har lyst til. Det er også helt greit.

GOD HELG!

7 comments:

Dragen said...

Valpen har sett sesong en og to av Sherlock og sier den er genial Jeg har ikke kommet så langt enda selv. Det er bare 3 episoder i hver sesong, men til gjengjelder hver episode på ca 90 min. :)

Linda Aasan said...

Jeg så den første da den lå på nrk sine nettsider, og ble frelst - og veldig sliten... Så vi ser første episode om igjen i morra, de neste må deles i to :)

Nina said...

Jeg øynet håp da jeg så første bilde ditt... slik ser syrommet mitt ut hele tiden... Men så har du altså ryddet :-) Ja - det er vel ikke egentlig så dumt - kanskje jeg skulle ta litt fart nå som jeg er gressenke for kvelden for kanskje jeg får sydd en gave til 50årslag i morgen - mye kjekker å jobbe på ryddet rom.

God helg!

Nina

BodilE said...

Er det den samme Sherlock som går på NRK om dagen? Den er fin! Snodig type han Sherlock. Ellers minner den strikkehylla sterkt om min! :D

Vibekes lille ullne said...

Gratulerer med kamera! Tar litt tid å bli kjent med sånne duppedingser, men det ser lovende ut. Blir sjelden rammet av voldsom startitis, uten at jeg vet om det er en fordel eller ikke. Ble jo veldig bra etter rydding vil jeg si. Her har jeg et helt skap i stua til disposisjon, så det er bare strikkekurven ++ som slenger rundt.

Har fått med meg Sherlock på nettv, men det er lange episoder ja og en fordel å se det litt i eget tempo.

Ha en fin strikkehelg! Her er det sammenhekling for alle penga (nesten). :)

Heidi said...

det er ikke rot - det er kreativt kaos - slik ser det ut konstant på syrommet mitt! Får ikke gjort noe og kreativiteten blir borte når det er FOR ryddig....
Kanskje en litt tynn unskyldning - men det funker for meg.... hi,hi....

Helle said...

Hm, bare liker ikke å rydde altfor mye. Greit for å få litt oversikt innimellom, men ellers ser jeg på rot som kreativt kaos som innlegget over sier. Og kreativt kaos gir som kjent inspirasjon!

Gratulerer med nytt kamera, sikker på at du blir komfortabel med det relativt raskt.