7.2.12

Mere vott!

Og mere inspirasjon fra The Yarn Harlot - Cloisonée heter disse.


Enkle votter med dekorativ mansjett. Originalen har masse farger på mansjetten, og det er flere varianter i mønsteret, men her i huset liker vi sekstitall og mener at det enkle er ofte det beste, så da ble det bare sennepsgult og brunt. Dessuten hadde jeg ikke noe annet garn som passet.


Strikket i Mitu på pinne 3,5. Jeg liker virkelig Mitu godt, det har det mykheten fra alpakkaen og stødigheten fra ulla, og kan strikkes stramt eller løst og fortsatt se bra ut. Her har jeg strikket det ganske tett.

Men det er fortsatt ikke tykke votter, dette her, så de passer best utenpå vantene nå som det er ordentlig vinter. Og de passer perfekt utenpå de kjempelekre hanskene jeg fikk av Stine til jul! Vi snakker deadstock her - altså vintage og ubrukt! Hun har flere i nettbutikken, hvis du også har lyst på.Og så strikker jeg arbeidsvotter til pappa. De ser merkelige og store ut, men målene stemmer, så da får vi tro at det blir bra. I Lett lopi (og her skal det vel også være noen streker over bokstavene, men jeg orker ikke finne ut hvilken vei de skal gå), skikkelig hårete og varmt og solid.


Og ellers?
Det har vært noen rolige dager, og sånn har jeg tenkt at det skal fortsette. Dagens innsats så langt har bestått i en liten busstur for å handle, jeg nemlig har hatt lyst på glutenfrie havrecookies i dagesvis, så nå tror jeg at jeg bare må gjøre noe med det. Selv om jeg egentlig ikke tåler sukker så godt.

Og så har jeg luftet kameraet i snø og sollys.

Forlatt og nedsnødd...

Torner i snøen. Dramatisk. 
Men veden ser påskete ut, av en eller annen grunn.


Og i drivhuset lukter det varme og vår!

Hyllen er vårklar!

Og tatt noen bilder av Mikro, som egentlig var for trøtt til å leke. Det gikk over.

Og begynt å lage mønster til kameraveske. Og så øver jeg meg fortsatt på å slette bilder. Det virker å være komplett umulig å ta opp dette kameraet uten å ta minst 150 bilder...

Resten av uka har jeg tenkt å strikke og bake - jeg lader opp til litt besøk på fredag og strikkekafé hos Projo på lørdag!

Ha en fortsatt fin dag!

6 comments:

Vigdis said...

Veldig fine votter, og fine bilder:)

Pysselfarmor said...

Snygga! Fin färgkombination.

Vibekes lille ullne said...

Stilige votter! Det virker som det er en vottebølge ute og går i bloggverden. Her kom det et sjal i veien, men snart... Jeg har alltid ullvanter under ullvottene om vinteren, innbiller meg at det må være mer effektivt enn skinnhansker? Har også skinnvotter til å ha utenpå ullvantene på ekstra kalde dager. Egentlig holder jeg meg helst innendørs i kulda, men det er en annen sak...

Fine bilder! Moro med nytt kamera. Pussig det med alle bildene som "plutselig" har fyllt opp kameraet. Jeg har blitt ganske flink til å slette, men har likevel snart 10 000 bilder på disken. Så fortsatt er det visst litt forbedringspotesiale her ser jeg. :)

BodilE said...

Her kommer det fine votter rekende som perler på en snor, det ene paret mer fristende enn det andre! Er akkurat disse jeg har hatt lyst til å strikke, men må bare bli ferdig med en hel masse annet først... vi får håper at det fremdeles er vinter når jeg kommer så langt!
Fine ble de i hvertfall, likte den fargekombinasjonene kjempegodt!

Sisselshverdag said...

Hehe, du får lade til lørda`n ser ut som om det blir tur til Projo på meg også :D

Ha en koselig onsdag :D

Babben said...

Knallfine votter!! og så mange fine bilder som du har tatt også - likte særlig den "vårlige" vedstabelen din :-) SNART VÅR!