10.8.11

Snart ferdig!

Bare en bitteliten innlegg for å vise dere at sommerjakke nummer tre for året snart er ferdig! Og det er vel på høy tid, siden sommeren er så godt som ferdig, den også.


Og etter at jeg tok bildet, har jeg sydd alle sømmene (med litt prøving og feiling), festet halvparten av trådene (i hvert fall!) og strikket knappestolpen. Så nå gjenstår bare knapphullsstolpe og halsringning. Og knapper og trådfesting. Kanskje jeg kan bruke den på fredag? Da er det meldt fint vær.

Men først: Øyafestival!

Om det er forsvarlig kan sikkert diskuteres, men nå har jeg ikke noe annet stort på tapeten før til jul, så det får gå. Med støvler, ullsokker, ulltrøye og vindjakke. 12 grader og regn, huh.

- Jeg blir her, sier Mikro, det regner. Du fyller vel matskåla før du går?

7 comments:

Vibekes lille grønne said...

Mange skumle deler å sy sammen her, jeg unngår jo helst sånt og er full av beundring for dem som gyver løs på sånt.

Håper Øya er bra i dag! Skal se det går bedre enn fryktet i ettertid. Uansett viktig med positiv input!

Sønnen dro akkurat avgårde også, heldigvis med støvler etter sterk anbefaling fra meg.

Jeg gjør som Mikro, blir her. :)

Sisselshverdag said...

Kos deg på Øya, godt du kler det varmt. Det er jammen høsten ute. Fyrer i ovnen og sitter på nett, kanskje ta fram strikket snart ;)

BodilE said...

Litt av et monteringsprojekt det der! Er ikke så flink til å sy ting pent sammen, derfor jeg synes det er så greit med monteringsfritt, men all ære til deg for innsatsen!
Blir spennende å se den ferdig. Håper øya blir bra, og at værgudene er snille :)

Helle said...

Kle deg godt og bare sørg for å kose deg!

Anonymous said...

Denne blir nok fin! Så flink du har vært med pinnene. Kan ikke si det samme for egen del, men nå kjenner jeg lysten. Har mange tanker til arbeid, men vet ikke ennå hva jeg skal ta fatt på. Men, gleder meg til skikkelig strikkeprosjekt, Ja!

Jenta mi vil også på Øya. Har nevnt det flere ganger. Håper du får en fin helg med gode musikkopplevelser. Er noe eget med live :)

Klem :)

Nina said...

Koooose deg på Øya!

Du er så flink å strikke, og jeg er veldig spent på den nye jakken din!! Kjempegøy å følge med deg!

Inspirert av deg har jeg nå begynt å ta litt flere bilder av Tussi, hun er ikke like vant til å være modell som dine skjønninger, men med litt øving kommer det nok!

Marit -Tusenfryd said...

Jakke nr 3? Du er utrolig flittig og god.
:)