19.6.11

Redningsaksjon og noe på gang

Se hva jeg fant i går!


Hos Ull og saker, utstøtt og hulter til bulter i en halv pris-kurv ved døra: Elleve nøster av det bestaste garnet, Debbie Bliss Baby Cashmerino!

De måtte bli med meg hjem, stakkars, og skal nok bli en jakke med striper i. Var jeg ikke snill som reddet dem, kanskje?


Vurderer faktisk å dra tilbake og kjøpe flere, selv om det var litt rare farger på resten. Grønt og gult er jo fint til babytøy?

Og jammen gikk det ikke en siste bestilling til hverdagsliv.no i dag, de har littegranne Drops-garn igjen på halv pris. Sommergarn denne gangen: Cotton viscose, Muskat og Bomull-lin. 19 nøster Bomull-lin til 250 kroner er til å holde ut. Riktignok i uspesifiserte farger, men alle fargene er i grunnen fine, og de går godt sammen.

Må ha! I flaskegrønt! Bestilt garn!
Belvedere Cardigan

Og på lørdag er det tur til strikkefestivalen i Lillestrøm, med lønnlig håp om at Mauds har mer Evilla å selge meg.

Evillalappeteppelappebunken vokser!
Jeg vil strikke flere lappetepper!

Jeg har bladd gjennom alle strikkemagasinene mine. De fleste strikkebøkene er kikket i. Ravelry er saumfart på kryss og tvers de siste dagene, nye favoritter legges til og køen av planlagte prosjekter vokser ukontrollert.


Jeg brygger på noe, tror jeg.

Sannsynligvis et kraftig anfall av startisme.

Som er like greit, siden jeg for øyeblikket strikker på tre omtrent like monotone prosjekter, hvorav ett helst skal være ferdig om en uke.

Og ellers?
Kroppen og været av rotta seg sammen og erklært inne-strikke-dag. Greit nok. Men jeg skulle ønske jeg fikk høre litt på lydbok, men det går ikke, sier hodet. Når du insisterer på å traske rundt på kjøpesenter på en lørdag, kan du ha det så godt. Det er ille nok at du har tenkt å se fotballkamp i ettermiddag. Javel.

- Det er vått ute, sier Mikro. Best å bli her.

Så jeg strikker lappeteppe, glattstrikkjakke og stripesjal sånn litt på omgang, så jeg ikke skal kjede vettet av meg. Og prøver å bestemme meg for hva nytt jeg skal starte på - helst noe som er engasjerende nok til at jeg kan holde meg våken uten lydbok eller tv til.

Håper du har hatt en fin helg, og lykke til med en ny uke!

3 comments:

BodilE said...

Jaggu bra du fikk reddet det garnet, ellers vet ingen hvordan det hadde gått!
Innser nå at det er farlig å følge linkene dine, mye fint der på hverdagsliv.no!
Jeg har akkurat kommet hjem fra Lillestrøm, og var innom Mauds på lørdag for å kjøpe flere knapper til Cumulus, hadde bommet på antall. Var flink og gikk derfra med kunn to knapper, og ikke ett gram garn! Det er nok første gangen! Men så at hyllen med Evilla på tilbud var ganske velfylt ennå, så det skulle være håp for deg der :)
Er litt lei meg for at jeg ikke får vært på strikkefestival, har dessverre andre planer til helga. Men det kommer kanskje flere anledninger. Du får heller skrive rapport på bloggen så jeg ser hva jeg gikk glipp av!
Blir stille resten av dagen her også, har en del nesten ferdige strikkeprosjekter som jeg skal prøve å få ferdig, og så blir det fotballrunden på radio. Synes tv 2 sine sportssendinger blir alt for hesblesende så etter at nrk mistet fotballen foretrekker jeg å følge dem på radio. Jeg heier på fugla da, så sånn fotballmessig er vi ikke kompatible :)
Fortsatt god søndag til deg!

Helle said...

Skummelt det der med garn som likker og lokker. Har litt delt erfaring med cotton viscose. fargene er som du sier lekre, men jeg er ikke bare begeistret for å strikke med garnet, da jeg synes det kan tråde seg litt opp ved strikking. Liker å benytte det som kontraster som en stripe i en ullgenser, halskant eller lignende. Men her regner jeg med at du har 100 ideer selv. Spent på hva du finner på.;)

Vibekes lille grønne said...

Du er jo rene barmhjertige samaritanen du når det gjelder både det ene og det andre! ;)

Startisme er skumle greier, jeg lider av nesten det motsatte. Er ferdig med begge sjalene og har plutselig ikke noe strikketøy! Det er krise det!

Lappeteppet ditt blir lekkert, har lyst på jeg også! :)