3.11.10

Hal i og dra

Fokus er fortsatt på ommøblering - i hvert fall å få flyttet så pass mye stæsj inn i eks-stua at jeg stort sett har det jeg trenger rundt meg, og ikke må løpe ut og inn mellom gammelt og nytt arbeidsrom.

Dermed må det bæres. Eventuelt slepes. Slepe er myyyye lettere enn å bære.

La meg derfor presentere mitt favorittforflytningsverktøy: en gammel sommerdyne.

Last den opp med kasser, bøker, hyller - og hal i og dra! Funker dunder.

Tøfler i en fei
Tøflene jeg strikket i fjor sa inderlig og utvetydig takk for seg for et par dager siden. Jeg orket ikke å lete etter noe nytt mønster, så jeg brukte det samme som sist, rillestrikkede tøfler fra Drops. 

Dobbelt Mor Aase Raggegarn (pføy, så ekkelt å strikke med). Ravelry-side.

Ja, det er ullsokker i ulltøflene.
De bretter seg foreløpig ikke under foten, men det er mulig jeg gjør som på det forrige paret, og fester en innleggssåle med en skinnsåle utenpå. Det har faktisk holdt riktig godt, det er selve strikketøffelen som har falt fra hverandre på det gamle paret. 

Dagens hjelper

Hjelper storebror med å holde ørene rene.
Han trenger det.

Men nå er det på tide med lunsj - etterpå skal jeg ta med meg sokkestrikketøyet og sette meg på bussen til Lillestrøm. Det tar omtrent en time, så jeg bør nærme meg slutten av første sokk før jeg er framme. 

I Lillestrøm venter legen med gjennomgang av de første prøvene mine, så det blir spennende. Og etterpå er det nybutikken til Maud's som står på programmet! Så bankkortet skal i hvert fall klare å holde varmen...

Hej då!

4 comments:

Vibekes lille grønne said...

Det gjelder å finne sine metoder og hjelpemidler i heimen! :)

Lykke til på Lillestrøm! Er det LHK du skal til/har vært hos? Spennende med prøveresultater da! Skal dit om halvannen uke til ny vurdering.

Sisselshverdag said...

Praktisk du :D Greit å slippe å bære alt når en flytter rundt.
Håper det gikk greit med deg i Lillestrøm :)

Strikking redder vettet nå når jeg er syk, fint å ha på buss og venterom også :D
Du får si ifra hvis du trenge låne oppskrift på Blomst da.

Ha en koselig onsdagskveld :D

Marit -Tusenfryd said...

God og kreativ løsning );
Det gjelder å finne brukbare løsninger og å holde aktiviteten på et passende nivå, noe som ikke alltid er like lett. Godt du har en hjelper!
Håper det gikk greit hos legen.

Ulla-Bella said...

Gøy med litt forandring om ommøblering. Jeg drar til og med de store møblene med store badehånklær under. Funderer utmerket:) Så flotte tøfler du har laget. De ser gode og varme ut.