16.9.10

Ferdig og nytt

Søster Tomten er ferdig!


Søster Tomten i fælt motlys. 

Mitt første strikke-for-betaling-prosjekt er omsider ferdig, en Tomten-jakke, oppskrift Elizabeth Zimmerman. Det kunne nok ha gått fortere, men jeg har reservert prosjektet til tv-strikking, siden endeløse rader med rillestrikk ikke er det morsomste jeg vet. Og siden det fortsatt har vært sommerprogram på tv-en, og parabolen dessuten ikke kan se gjennom bjørka med blader på, har det ikke blitt så mye tv-titting de siste ukene, heller.

Liten skinnbomst på glidelåsen, og håndsøm til dekorasjon og nytte. Så det så.

Nå skulle jeg bare ha kunnet det der med fine bilder. Jeg har alltid vært en langt under middels god fotograf, og av en eller annen grunn synes jeg at det blir vare verre og verre. Er det mulig? Får håpe at det er en sånn må bli verre før det blir bedre-ting... Og jeg skal lese fotografiboka jeg fikk til jul i fjor. Snart.

Ikke motlys, men rare skygger. Ja, ja.

Men jakka er nå helt grei, syns jeg, til og med glidelåsmonteringen er jeg noenlunde fornøyd med. Så da får vi håpe at mottakeren også liker den!

Åpen Ravelry-lenke til prosjektet med info om garn etc.

Kreative bloggere - ny samleblogg
Jeg har fullstendig glemt å reklamere for Kreative bloggere - enda jeg har stått på lista der en stund og det faktisk kommer litt trafikk derfra. Så initiativet er herved lovprist og reklamert for!

Bare å sende en e-post om hvilken kategori du vil stå under. Jeg står under en sånn litt av hvert-kategori, siden jeg vanligvis driver med mye annet rart også, ikke bare strikking. Men jeg må jo si at jeg har blitt veldig glad i å strikke, for det jeg kan drive med nesten uansett hvor sliten jeg er. Så lenge jeg holder meg noenlunde våken, i hvert fall.

Og aporopos alt annet...
... så er det salg hos Panduro. Farlig. Fikk min dose "kanskje brukbare hobbymaterialer som forhåpentligvis kan bli julegaver" i forgårs, og som vanlig er det noe av hvert - det er ikke alt det er like enkelt å handle uten å ha sett det...

Ræl jeg har bestilt og håper å lage noe stilig av.
Men her er julegavepapir, materialer til julekort (ikke at jeg trenger det - i fjor lagde jeg en stabel, men sendte ingen. Bot og bedring i år. Lover.), perler til maskemarkører og annet småtteri som skal bli julegaver samt oppbevaringsbokser og en hel del stoffarge. Så nå skal de kjedelige t-skjortene få pynt, er planen.

Nei, dette er nok for nå! Og den engelske versjonen må jeg gi opp, tror jeg, har ikke helt kapasiteten om dagen, og hele poenget med bloggen er jo at det skal være enkelt og morsomt å lage den.

Plutselig tilbake!

3 comments:

Vigdis said...

Du, vil du ha bildet av Tomten på modellen?

Huset i midten said...

Ja takk!

Vigdis said...

Ligger herved i din virtuelle postkasse :)