10.6.12

Intet nytt...

... fra noen front, egentlig. Ikke noe som er ferdig, i hvert fall. Sånn er det når dagene bytter på å være full fart og full stopp.

Men jeg har startet på en sommergenser, siden jeg trengte noe rett fram å strikke på til full stopp-dagene. Det er Shellseeker av Heidi Kirmaier, og jeg strikker polkagrisfarger i Drops <3 you-garn og lingarn fra Stoff og stil. Så dette er et lavkostprosjekt!


Og jeg har masse pil som er ferdig bløtet og fletteklar i morgen, og er nervøs for at jeg ikke rekker å flette den opp før vi drar på ferie til New York om en uke. Jeg trodde det skulle vært klart før helga, men det har vært for kaldt, og da tar det tid.


Akkurat den ferien er vel noe av grunnen til at jeg ikke får gjort ferdig så mye - det er uhorvelig mye som må ordnes når man er sånn skjør og sær som jeg er. Så det bakes og fikses og researches og handles til den store gullmedalje. Hagen bør være lettstelt for vanne- og pusepasserhjelperne, frysen skal helst være fylt til jeg kommer sliten hjem, og ellers satser jeg på at kofferten er full av mat når jeg drar og full av garn når jeg kommer hjem. Dessuten trenger jeg jo reisestrikketøy!

Reisestrikketøy nr. en - nettingsokker i knall lysegrønt.

Men jeg har da lurt inn en bytur, med litt sikling på Husfliden - jeg var uten trillebag, og pengene skal brukes i New York, så det ble stort sett bare sikling og prissjekking.

"Litt" ullgarn til veving...

...og litt lin.

Og så en deilig kveld på Sukkerbiten utenfor operaen, med gode venner, god mat (spesialbestilt fra en kompis på jobb på kjøkkenet), god drikke og god musikk. Været var til og med rimelig godt, i hvert fall med et pledd rundt beina, og sjølufta var deilig pollenfri for to trøtte, tette allergikere som plutselig våknet til liv.

Siste gløtt av sola før den forsvant bak taket på havnelageret.

Og takket være nevnte allergi har jeg sovet en hel dag (nesten) denne uka, fremkalt av hagearbeid i pollenvind dagen før. Men nå begynner kortisonsprøyta jeg tok tidligere i uka å ta skikkelig tak, tror jeg, og da går det nok bedre.

Aaaaahhh!

Min sin!

Håper du har hatt en strålende helg, og får en like fin uke!

7 comments:

BodilE said...

Sånn Shellseeker har jeg også på min liste, den er kjempefin!
Fint med kjentfolk som kan fikse spesialmat så du får vært ute og hygget deg :)
Spennende med tur over there, skal du til Purl Soho da?
Sånn reisestrikketøy er viktig å få riktig! Passe vanskelig, passe stort, passe mye, passe underholdende og absolutt nok!

Quiltefia said...

Hei!! Jeg skjønner igrunnen at du sparer pengene dine til NewYork!! Det er vel en fin garnbutikk der:-) Fin fargekombinasjon i Shellseekeren din også!! Ha en fin søndag!! AnneK:-)

Vibekes lille ullne said...

Jeg husker turforberedelser fra da jeg var på diett, det var ganske stressende med alt som skulle med. Og det var nok blåbær i forhold til hva du må styre med, så du har min fulle sympati. Spennende med New York-tur og reisestrikketøy må med selvfølgelig. Jeg strikket forresten ikke så mye som en maske på Hellas-turen og det var i grunnen ganske deilig. Formen ble faktisk bedre på tur og det har holdt seg etter hjemkomst og krysser fingre for at det går bra for deg også. :)

GNIST said...

Shellseeker er kjempefin og fine farger du har valgt! Viste ikke at Stoff og stil har lin garn. Det ser jo fint ut. Lykke til med turforberedelser!!!

Mmmarianne said...

Alltid så koselig å lese bloggen din :-)
Gøy med NY tur! Krysser fingrene for at du får god-form og full garn-koffert hjem igjen! Ha en fin forberedelsesuke!

Ull og Saker said...

Bli med på give away på vår blogg!

http://ullogsaker.blogspot.no/2012/06/give-away.html

Ull og Saker

Helle said...

Du kommer bare til å elske NY. Har endelig fått igjennom at vi reiser tilbake til NY igjen neste år. Ble bare helt fasinert pulsen i og av hele byen. Har sjelden sovnet så tidlig om kveldene og sovet så til de grader gjennom hele natten- fullstendig utmattet etter inntrykk. For min del som sliter med å sove en hel natt uten "pauser" var det himmelrike. :) Om de har garnbutikker? Har du gode sko og stort reisebudsjett er vel heller spørsmålet. :)

Ikke misunnelig i det hele tatt..