31.12.10

Årets siste julegave

...er omsider overlevert og prøvd! Så dermed ble det en post til i år, likevel.

Jeg er helt enig i at det er flott med bilder av plagg i bruk, men det er ikke helt enkelt å ta bilder som flatterer både barnet og plagget, har jeg oppdaget... Men vi satser på at Augusts sjarm veier opp for uklare detaljer.


Han har i hvert fall lært å se på kamera!

Jakka er Elizabeth Zimmermans klassiker Tomten. Det brune garnet er Abuelita Baby Merino Lace fra Pickles, det grønne er Austerman step kjøpt hos Maud's. Jeg la opp 144 masker + litt til overlapp foran, mer info på Ravelry (åpen lenke, trenger ikke å være medlem).

Hetta er noen rader for kort, og passer dermed glimrende nå. Til gjengjeld blir den nok trang før resten av jakka. Ja, ja. Ellers er jeg godt fornøyd!

Det var akkurat nok garn igjen til et par matchende sokker:

De er strikket tå-opp med Judy's magic cast on, timeglasshæl og Jeny's surprisingly stretchy bind-off - som virkelig er overraskende løs uten å bli slakk og rar. Skal definitivt gjentas på neste tå-opp-prosjekt! 42 masker.
Dagens hjelper
Er Mini Me, som fortsatt har juleferie og fortsatt synes det er kaldt.
I dag skal vi til Oslo og feire nyttårsaften med venner, og jeg skal omsider få testet ut ernæringsdamens forslag om å prøve å drikke Corona til fest. Jeg er nemlig en riktig ølhund, og det er en dårlig deal når man ikke tåler alkohol, sukker og gluten (kanskje). Corona inneholder riktignok byggmalt, så helt glutenfritt er det ikke, men det er ellers brygget på mais og ris, og burde således være noe mindre provoserende enn vanlig øl. Det er definitivt verd et forsøk!

Da gjenstår bare å ønske riktig godt nyttår, og takke for det gamle, nok en gang!

3 comments:

Villblomsten said...

Godt Nyttår :-)

Nydelig modell :-)

Ulla-Bella said...

Så nydelig jakken og lua ble:) Corona burde funke.

Vibekes lille grønne said...

Så herlig jakke og nydelig mottaker! Veldig bra match!

Stjeler tipset om åpen Ravelrylenke og ønsker deg et forhåpentligvis friskere godt nytt år! :)